Nieuwsbrief
CD&V Riemst
N°2 - 15/10/2012
 
 

CD&V - Riemst wint de verkiezingen

Hier voor u, voor alle Riemstenaren.

Geen loze beloftes, dat blijkt uit de waarderingen van onze kiezers. Van de 11541 stemgerechtigden in onze gemeente werden er 10286 een geldige stem uitgebracht. Hiervan gingen er maar liefst 4826 naar onze partij. Om een dergelijk resultaat neer te beschikte we over een sterke ploeg  die geleid werd door een sterke voorzitter met sterke kandidaten. Daarbij konden de kandidaten ook nog eens rekenen op de steun van gans het CD&V bestuur, sympathisanten, familie en vrienden. Samen hebben ze hun schouders gezet onder de ganse verkiezingscampagne. Voor elke fase van de campagne werden er werkgroepjes gevormd: verkiezingsprogramma, vervaardigen en plaatsen van de teaser-borden en affiche-borden, bedelen van folders en persoonlijke brieven, promowagen en vrachtwagen voor de finaledag voor de verkiezingen, catering, enz…

Namens CD&V-Riemst, aan al deze mensen: HARTELIJK DANK VOOR UW STEUN.


Toespraak en dankwoord van onze voorzitter Maurice Onclin tot alle aanwezigen.

Slotrede van de speech: "BIER VOOR U" ...


De resultaten worden nauwlettend opgevolgd door de aanwezigen.

***

Meer foto’s zullen de volgende dagen te vinden zijn op onze website: www.riemst.cd&v.be .


Mededeling

Vele aanwezigen in het CD&V-verkiezingscafé vroegen om een detailverslag van de verkiezingsuitslagen. Dit verslag ontvangt  u allen per e-mail.

Omdat we gisteren niet alle resultaten van al de partijen in Riemst in ons bezit hadden werden deze vandaag (15 oktober) van de officiële website overgenomen en toegevoegd in het bestand “RESULTATEN RIEMST 2012”.

Mvg,

Patrick